JusaGroove
gallery/facebook (1)

Jusagroove

gallery/band2

 

Frontlady is Maureen (nickname Maup). Met haar stem zowel lead alsook backing-vocal, zorgt zij ervoor dat de dansvloer gevuld wordt. Haar gear is een draadloos Shure SM 58.

 

 

Naast haar staat William (nickname Lain). Zijn stemgeluid is echt een soulvol geluid, passend bij danceclassics en soulnummers. Zijn gear is ook een draadloos Shure SM 58.

 

 

En dan hebben wij nog Laita op zang. Ook zij dweept het publiek op met haar performance en is eigenlijk een brutaaltje op het podium. Haar gear is een Shure SM 58.

 

 

Twee gitaristen telt JusaGroove. De eerste is Hamin (nickname Ella), die met zijn spel, de nummers van JusaGroove een extra dimensie geeft. Zijn gear bestaat onder andere uit Suhr Strat, Fender Telecaster, Koch en Boogie cabinet. Verder gebruikt hij nog een hele plank vol effectapparatuur, teveel om op te noemen.

 

 

Op toetsen hebben wij Patrick (nickname Klukluk). Een allrounder pur sang; van smartlappen tot heavy-metal. Hij speelt het allemaal. Daarom uitermate passend bij JusaGroove.

 

 

Op percussie hebben wij Jeffry. Een percussionist van het eerste uur, heeft destijds les gehad van de beste percussionisten van Massada. Geeft hierdoor JusaGroove net die extra groove. Zijn gear is teveel om op te noemen.

 

 

Op drums hebben wij Reinier (nickname Nennie). Bepalend voor de maat, die natuurlijk steady en strak moet zijn.

 

 

Op bas hebben wij Maurice (nickname Mauz). Als er een bassist is die stuwend, strak en virtuoos speelt, dan is het Maurice wel.

 

 

Als laatste de tweede gitarist, George (nickname Opa). Zijn spel vult die van Hamin aan en zo is het cirkeltje weer rond. Zijn gear bestaat uit Fender Strat, Epiphone Nighthawk, Fender Mustang III en een hele batterij aan effecten.

 

 

 

 

 

gallery/maureen
gallery/william
gallery/laita
gallery/hamin
gallery/patrick
gallery/jeffrey
gallery/reinier
gallery/maurice
gallery/george